Supporting Executive Excellence

KS Executive Support
 

Welkom

KS Executive Support is opgericht door allround managementondersteuner Katinka Smit. Vanuit haar jarenlange ervaring in zowel binnen- als buitenland, en haar passie voor haar vak, weet zij hoe belangrijk het is dat het management van organisaties op professionele wijze wordt ondersteund.

KS Executive Support biedt managementondersteuning op directie- en bestuursniveau. Door de inzet van een interim professional, bijvoorbeeld ter overbrugging van verlof of als tijdelijke invulling van een openstaande vacature, wordt de continuïteit van de werkzaamheden gewaarborgd, zonder de verplichting van een dienstverband. Bent u op tijdelijke basis op zoek naar een professionele directiesecretaresse, office manager of personal assistant, dan bent u bij KS Executive Support aan het juiste adres.

Tevens kunt u bij ons terecht voor professionals die zijn gespecialiseerd in het notuleren van vergaderingen, het vertalen van Engelse en Duitse teksten naar de Nederlandse taal en het transcriberen van audio-opnamen.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.